XV. ISYS-ON Felhasználói Nap 2023: Sikeres rendezvény a Session Hotelben

A napokban került megrendezésre a XV. ISYS-ON Felhasználói Nap, melynek a ráckevei Session Hotel adott otthont. Az eseményen közel 80 vendég vett részt közel 30 partnertől, hogy megismerje az ISYS legfrissebb fejlesztéseit és innovációit.

Az idei Felhasználói Napon a résztvevőket számos érdekes előadás és program várta. A szakmai szekcióban az ISYS-ON vezető szakértői ízelítőt mutattak be a cég újdonságaiból, melynek során a vendégek megismerhették a legfrissebb és leginnovatívabb fejlesztéseket. A délután folyamán pedig betekintést nyújtottak a QAD Enterprise Applications új felületére és funkcióiba. A rendezvényen résztvevőknek emellett lehetőségük nyílt megismerni a verzióváltással járó előnyöket, valamint tanácsokat kaphattak arról, hogyan érdemes a projektet megvalósítani.

A rendezvény egyik vendégelőadója Dr. Pogátsa Zoltán volt, aki a gazdasági kilátásokról tartott izgalmas előadást. Dr. Pogátsa Zoltán mélyrehatóan elemző stílusa és gazdasági szakértelme lenyűgözte a hallgatóságot, és értékes betekintést nyújtott a jövőbeli gazdasági trendekbe.

A rendezvény másik vendégelőadója Tóth Tamás, a Metál-Sheet Kft. Gazdasági és Adminisztrációs Vezetője volt, aki a QAD Enterprise Applications bevezetésének tapasztalatairól beszélt. Az előadás során megosztotta a cég sikeres implementációjának kulcsfontosságú mozzanatait, és bemutatta, hogyan vált még hatékonyabbá és átláthatóbbá cégük tevékenysége.

A szakmai előadásokat követően a résztvevőknek lehetőségük nyílt egy kellemes sétahajózásra, amely során Ráckeve varázslatos tájait fedezhették fel. Az estét egy gálavacsora és fergeteges parti zárta, ahol a résztvevők kötetlenül beszélgethettek, tapasztalatokat cserélhettek és új kapcsolatokat építhettek.

A XV. ISYS-ON Felhasználói Napnak nagy sikere volt, lehetőséget nyújtott a résztvevőknek az újdonságok megismerésére, inspirációra és szórakozásra is. A rendezvény remek alkalmat teremtett a Partnerek és az ISYS-ON számára is, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, és megoszthassák egymással tapasztalataikat.